Toko Exotica 25 jaar

Hi Fashionlovers,

Het bloggen schiet er de laatste tijd bij in, terwijl ik nog genoeg heb wat ik met jullie wil delen. Ik ga het weer oppakken want ondanks mijn tijdgebrek mis ik het!!!

De meest bekende toko in Haarlem bestaat 25 jaar, deze toko is echt een begrip in Haarlem. Waar je in de grote steden praktisch in elke wijk meerdere toko’s hebt vind ik dat er in het multiculturele Haarlem een gebrek is aan toko’s. Gelukkig hebben we wel een goede toko en voor mij ook lekker dichtbij. Deze toko heeft een goed assortiment van eten tot haarproducten.

Iedere Haarlemmer gaat voor een lekkere roti naar Toko Exotica dit is een van de gerechten die je daar kan krijgen naast de broodjes en pasteitjes die zij ook verkopen.
Als Antilliaanse miste ik de kruiden die wij in onze keuken gebruiken of bepaalde groente en vleessoorten gelukkig hoef ik daarvoor niet naar Amsterdam want ik kan het kopen bij Exotica. De Toko wordt gerund door Oma, moeder en dochters zij zijn de vaste gezichten en zij weten ook echt wie hun klanten zijn. Als ik binnen kom wordt ik altijd hartelijk begroet en ze weten vaak nog wat ik bij mijn vorige bezoek heb gekocht, vooral als er iets tussen zat wat ik voor het eerst kocht om uit te proberen. Dan krijg ik vaak de vraag of het product goed was. Steeds vaker als ik er binnen loop tref ik producten uit de Antillen aan en daar wordt ik heel blij van, scheelt een hoop reizen naar andere steden.

Gefeliciteerd Toko Exotica op naar de volgende 25 jaar!!!!

image

XOXO
DS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *