My year 2015

Hi Fashionlovers,

De laatste uren van het jaar zijn aangebroken, 2015 was weer een jaar met ups and downs,van blijheid en verdriet. Het jaar begon met de geboorte van 3 kanjers van jongens hoe mijn vriendinnen het gepland hadden alledrie in dezelfde maand uitgerekend maar wat een schatjes!!

Verder dit jaar mijn sport gevonden ik vind boksen op een bokszak in groepsverband de work out, je verbrand er veel calorieën mee, je wordt strakker en fit. Laat er nu net een nieuwe boksschool zijn geopend op nog geen 5 minuten van mijn huis, dus dit jaar afscheid genomen van mijn oude sportsschool waar ik meer dan 10 jaar met veel plezier heb gesport.

Helaas dit jaar ook afscheid moeten nemen van nagelstyliste en vriendin Raja op een verschrikkelijke manier ons ontnomen, er zijn 6 maanden voorbij maar nog steeds overvalt het mij op momenten dat ze er echt niet meer is. Ik zal haar nooit vergeten en met mij vele anderen.

Op de valreep mijn eerste certificaat behaalt voor het zetten van weavebanen met microringen, dit alles in de salon van een oude vriendin die ik na jaren weer tegen kwam bij de boksschool.
image

Voor het komende jaar heb ik een aantal doelen ik ben dit jaar al begonnen met het realiseren van een paar van deze doelen.
image

Ik wens iedereen een heel mooi, gezond,succesvol, liefdevol, sportief en gezegend jaar!!
Wees dankbaar voor alles en iedereen die je hebt en laat dit ook weten op z’n tijd.
image

xoxo
DS

Cursus tijd

Hi Fashionlovers,

De laatste periode schiet het bloggen er een beetje bij in, druk met het vaststellen van doelen voor komend jaar.
Een van deze doelen is het behalen van een aantal certificaten op gebied van haarverlenging zowel weave als microringen, met dit laatste ben ik nu aan het oefenen. Ik krijg training van vriendin en eigenaresse van Weave Salon Haarlem Jessica, deze cursussen gaat zij na de officiële opening van de salon ook aanbieden.
Gelukkig zit het ergens toch in mijn handen het vergt veel oefenen maar dat vind ik niet erg, de interesse was er altijd maar ik dacht dat ik het niet kon. Naast het leren van de juiste technieken krijg ik ook een stuk theorie wat niet geheel onbelangerijk is, dus elk vrij moment wat ik nu heb ben ik te vinden in de salon om te oefenen met het inzetten van microringen of het vlechten van haar in banen, als voorbereiding voor het zetten van een weave.
Na 2 korte middagen oefenen is dit het resultaat van de 2e keer inzetten van een weavebaan met microringen.
image

Er zijn nog een aantal kleine dingen waar ik op moet letten zodat het perfect is, maar voor de korte tijd dat ik bezig ben is het resultaat niet verkeerd.

Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen en uiteraard mocht je zelf interesse hebben in een cursus kijk dan op de site www.weavesalon.nl.
image

xoxo
DS

Glory 26

Hi Fashionlovers,

Zoals jullie weten boks ik sinds een aantal maanden met veel plezier bij de boksschool van Mourad Bouzidi.
Hij is zelf nog steeds actief kickbokser en behoort tot de top van de wereld, met regelmaat is hij te vinden op kickboksgala’s om wedstrijden te vechten. Door alle negatieve publiciteit die gekoppeld wordt aan de vechtsport mochten deze gala’s niet meer in Amsterdam georganiseerd worden tot gisteravond. Na 5 jaar mocht Glory (organisator)weer een poging wagen om het kickboksgala in de hoofdstad te houden. Dit was ook meteen dé kans om deze sport weer op een positieve manier onder de aandacht te brengen.
Uiteraard wilde wij onze trainer supporten en in actie zien live, dus het merendeel van zijn leden waaronder ik en mijn vriendinnen zaten gister in de RAI klaar voor een avond vol spannende gevechten.
image

Na het voorprogramma en een korte pauze begonnen de Superfights in deze serie was Mourad ingedeeld, hij was als een na laatste in deze serie. Hij moest vechten tegen Danyo Ilunga waar hij eerder ook tegen heeft gevochten maar op punten had verloren. Dit knaagde nog steeds dus was hij er nog meer op gebrand om dit keer te winnen van hem. Ruim 20 minuten na aanvang van de Superfight series was het dan zover Mourad kwam op en liep op de muziek van André Hazes (Kleine Jongen) naar de ring. We schreeuwden de longen uit ons lijf dit was het moment, ondertussen betrad ook zijn tegenstander Danyo Ilunga de ring.
Het gevecht kon beginnen 3 keer 3 minuten, Mourad begon meteen goed, ik vond de italiaanse scheidsrechter al vanaf het begin van de avond minder. Hij greep elke 10 seconde wel in waardoor het gevecht steeds onderbroken werd in mijn ogen onnodig. Mourad liep een lelijke wond op gelukkig weerhield deze hem er niet van om door te kunnen vechten. Aan het einde van de laatste ronde was het wachten op de uitslag overtuigd van zijn winst spande het er toch om. Toen zijn naam werd geroepen waren we zo blij en trots!! In de pauze kwamen wij een vriend tegen die meestal backstage werkt tijdens de Glory gala’s we stonden met hem te praten toen Mourad aan kwam lopen. Wij wilde natuurlijk met hem op de foto na zijn overwinning.

Proud Bouzidi Girls and our trainer. #Winner

Proud Bouzidi Girls and our trainer. #Winner


De avond eindigde met Rico Verhoeven die zijn titel moest verdedigen tegen Benjamin Adegbuyi, 5 rondes van 3 minuten maar dit gevecht duurde krap 2 minuten toen Verhoeven hem net niet knock out had geslagen. Het laatste gevecht was Nieky Holzken die zijn titel verdedigde tegen Murthel Groenhart, ik had meer van hem verwacht dit gevecht duurde de volle 5 rondes maar Groenhart was de sterkere partij in deze maar de jury besloot dat Nieky zijn titel behield.
Ondanks dit laatste was het een top avond!!

xoxo
DS