Dag lieve Raja……

Hi Fashionlovers,

De week begon zoals elke andere de wekker ging al vroeg in de ochtend, ik ging naar mijn werk daarna sporten en toen ik thuis kwam veranderde deze week in een nachtmerrie waar ik nog steeds niet uit ben ontwaakt.

Ik werd gebeld, heb je iets gezien of gelezen op facebook/krant/tv er is een schietpartij geweest waarbij de eigenaresse van een nagelstudio is neergeschoten ik denk dat het Raja is. Onmiddelijk mijn ipad erbij en daar op de voorpagina van de telegraaf stond het “Vrouw doodgeschoten” ik zag het woordje dood en een foto van de salon waar ik al jaren kom. Het licht ging uit ik was in schock,verdriet,ongeloof en dacht dit kan niet waar zijn mijn vriendin en nagelstyliste waar ik de volgende ochtend naartoe zou gaan is er niet meer. Ik dacht ik ga haar bellen ze neemt vast op, maar ergens wist ik dat het waar was. Ik ging de nacht in met emoties die alle kanten op gingen, overspoeld met berichten en appjes van mensen die de bevestiging zochten bij mij dat dit Raja was.
Een dag later was het een feit haar naam werd door de politie bevestigd, zij was het die op 22 juni 2015 overleden was op 20 meter afstand van haar huis en salon.

Raja was en ik kan het niet geloven dat ik in de voltooid verleden tijd spreek over haar is er niet meer, over de mensen die niet meer onder ons zijn wordt nooit anders dan positief gesproken. Maar ik kan oprecht zeggen dat Raja ook echt een goed mens was een lieve, vrolijke, sociale, gekke, gepassioneerde onderneemster en moeder met het hart op de goede plek. Bijna 10 jaar onderdeel van mijn leven ik heb gezien hoe hard zij heeft gewerkt om de salon te realiseren die zij voor ogen had. Ze hield van haar werk en dat was te zien aan de mooie creaties die zij leverde. Altijd als ik kwam was de vraag “Wat gaan we doen met je nagels, welke kleur?” De laatste paar jaar kwam ik bijna nooit met iets concreets omdat zij altijd wel een kleurtje of een gekke combi had gezien wat ze op mij wilde uitproberen.
image
Ik was ook altijd overal voor in, altijd gezellig in de salon we kletsten honderduit over van alles en nog wat. Ik hielp haar met het bijhouden van haar social media want zo gek en geduldig als ze was met haar werk, zo ongeduldig was ze als het aankwam op het posten en bijhouden van haar social media. We maakte foto’s als mijn nagels weer waren gedaan en dan appte ik “heb je de foto’s al gepost?” Een vraag waar ik het antwoord eigenlijk al van wist, we moesten er allebei altijd om lachen.
image

Haar andere passie was haar dochter die de wereld voor haar betekende, 2 handen op een buik waren zij. Ik bewonderde haar een eigen zaak, paardrijden en verzorgen en het opvoeden van een dochter alleen. Maar ze deed het allemaal mooi alsof het niks was!!

Afgelopen maandag overkwam haar en iedereen die haar lief had iets wat je altijd alleen maar leest in de krant, iets wat ver weg gebeurt.
Maar lieve Raja mensen moeten jou herinneren voor het mooie werk waar jij vrouwen gelukkig mee maakte en niet als slachtoffer van een vreselijk misdrijf.

Als je aan Raja denkt, denk dan aan de nagelstyliste, moeder,dochter,zus en vriendin die zij was.

Lieve Raaj,
Ik mis je nu al ongeloofelijk, ik ga al onze mooie momenten die ons ontnomen zijn missen. Maar ik ben dankbaar voor alle momenten die wij wel mochten hebben en ik koester deze.

Untill we meet again <3 image

xoxo
DS

Black hair Queen!!

Hi Fashionlovers,

Een maand geleden besloot ik een afspraak te maken bij Toya Fierce
(lees blog: New look by Toya Fierce) nadat ik foto’s en video’s van haar werk had gezien wist ik dat ik bij haar moest zijn. Dus kreeg ik op 13 mei een nieuw kapsel een wig gemaakt van human hair, die vervolgens werd geknipt en getangd op mijn hoofd.
De reacties van vreemde, vrienden en familie waren allemaal meer dan positief en belangrijker ik ben heel blij met het resultaat!! Ik adviseer iedereen ook die op zoek is naar een goede black hair kapper om haar site/facebook/instagram te checken en een afspraak te maken. Zij is gezegend met een gave en houdt echt van haar werk en dat zie je terug in elke creatie.

Na het zien van mijn resultaat en alle foto’s die ik haar had laten zien op instagram en facebook was mijn nicht ook enthousiast, aangezien haar haren al een tijdje een doorn in haar oog waren besloot ook zij om zichzelf te verwennen vóór haar verjaardag een nieuwe look.
Gister was het haar beurt om deze hair queen te bezoeken, zij ging voor een full weave met closure.

Er zijn veel black hair kappers die er lang maar echt heel lang erover doen (lees je bent een dag kwijt), Toya is snel maar zorgvuldig ze heeft het zo goed in haar vingers zitten. Het vlechten van het eigen haar was binnnen 30 minuten een feit ook het weave haar in het haar naaien deed zij binnen een uur. Daarna moest het haar behandeld worden een kleine 20 minuten onder de droogkap om het haar daarna in model te knippen en te tangen.
Zie hieronder het eindresultaat:

Zwart met een mix van paars

Zwart met een mix van paars

Ook Roanne heeft nu een fierce look by Toya Fierce en heel tevreden met het eindresultaat ze draagt haar look met zelfvertrouwen en trots!! Dus dat is de 2e in onze familie die niet meer naar een andere kapper zal gaan.

Dus zoek je een black hair stylist voor het knippen, stylen, weaven of een die zelf een wig maakt in het model van jou keuze dan raad ik Toya aan!!!
image

Ik ben alvast aan het bedenken wat ik de volgende keer wil, mijn collectie pruiken uitbreiden zodat ik makkelijk kan afwisselen.

 Happy customers Look by: Toya Fierce Hairdesign


Happy customers
Look by: Toya Fierce Hairdesign

xoxo
DS

Recept idee

Hi Fashionlovers,

Ik heb weer een aantal heerlijke gezonde recepten die ik met jullie wil delen.

(Met dank aan Roanne mijn lieve nicht voor dit recept)

Zoete aardappel, kipfilet gevuld met mozzarella, tomaat en basilicum en een watermeloen salade. - zoete aardappel - kipfilet - mozzarella - basilicum - watermeloen - limoensap - witte kaas - basilicum

Zoete aardappel, kipfilet gevuld met mozzarella, tomaat en basilicum en een watermeloen salade.
– zoete aardappel
– kipfilet
– mozzarella
– basilicum
– watermeloen
– limoensap
– witte kaas
– basilicum

De zoete aardappel met een beetje olie en rozemarijn in de oven, de kipfilet bakken bakken in een beetje olie vervolgens snij je hem een beetje in en vul je hem op met een plakje tomaat, mozzarella en basilicum doe de kip nog even in de oven tot de kaas is gesmolten.

Snij de watermeloen in stukjes, voeg een beetje limoensap toe meng vervolgens met de witte kaas blokjes en basilicum.

Salade van kikkerewten met chorizo - kikkererwten - chorizo - rucola -sugar snaps - zoete puntpaprika - basilicum

Salade van kikkerewten met chorizo
– kikkererwten
– chorizo
– rucola
-sugar snaps
– zoete puntpaprika
– basilicum

Ontvel de chorizo en snij in dunne plakjes, verhit een pan zonder olie en bak de chorizo. Snij de paprika in de lengte in reepjes en voeg deze samen met de sugar snaps toe aan de chorizo. Laat de kikkererwten uitlekken in een vergiet, doe de rucola in een schaal en voeg de kikkererwten en de groente met chorizo toe, snij de basilicum grof en schep dit erdoor.

Eet smakelijk!!

xoxo
DS

Gezonde recepten

Hi Fashionlovers,

De laatste paar weken heb ik mijn draai qua eten weer terug gevonden, hieronder een paar recepten die de laatste week de revue zijn gepasseerd.

Lunch: maiswrap met kaas, tomaat en komkommer

Lunch: maiswrap met kaas, tomaat en komkommer

Lunch: fruitsalade 3 verschillende soorten meloen.

Lunch: fruitsalade 3 verschillende soorten meloen.

Lunch: maiswrap met sla en ierse biefstuk.

Lunch: maiswrap met sla en ierse biefstuk.

Diner: gekookte aardappelen met pangasiusfilet, courgette, aubergine,paprika en kikkererwten.

Diner: gekookte aardappelen met pangasiusfilet, courgette, aubergine,paprika en kikkererwten.

Diner: mix van zilvervliesrijst en quinoa met sugar snaps, broccoli, paprika,ui, gebakken banaan en een vegetarische kaasburger.

Diner: mix van zilvervliesrijst en quinoa met sugar snaps, broccoli, paprika,ui, gebakken banaan en een vegetarische kaasburger.

Diner: zoete aardappel, sugar snaps, sperziebonen, spekjes en gegrilde kalkoenfilet.

Diner: zoete aardappel, sugar snaps, sperziebonen, spekjes en gegrilde kalkoenfilet.

De zoete aardappel is goed in de smaak gevallen, na jaren weer eens gegeten en het viel zeker niet tegen. Een lekkere variatie op de gewone aardappel.

xoxo
DS