Tip: Waarom? Daarom!

Hi Fashionlovers,

Ik moet dit even met jullie delen, ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken want dit boek moet je gewoon lezen!!
Roué Verveer heeft een boek geschreven over zijn surinaamse opvoeding die eigenlijk niets verschilt van mijn antilliaanse opvoeding zo’n 10 jaar later. Zoals Roué in zijn shows verteld zo schrijft hij dit boek, naast de herkenning bladzijde na bladzijde heb ik ook gelachen.
Ook als je niet van lezen houdt dit boek is zo leuk geschreven en leest makkelijk weg binnen één dag had ik het uit.
image

xoxo
DS

We Run Amsterdam!!

Hi Fashionlovers,

Gisteravond hebben mijn vriendinnen en ik dé ladies run van het jaar gelopen de Nike ladies run.
Voor Nora was het de tweede keer zij heeft vorig jaar ook mee gedaan, voor mij was dit de eerste keer en voor Judith was dit de eerste run in zes jaar tijd.

De ochtend begon met regen maar de voorspellingen voor de avond waren goed, droog en zonnig. In de loop van de middag klaarde het weer op wel veel wind maar dat mocht de pret niet drukken. Om 20:30 kwamen wij aan bij het Olympisch Stadion waar het al een gezellige drukte was, allemaal meiden in hetzelfde mooie shirt of tanktop van Nike. De sfeer zat er lekker in er was een dj aan het draaien, groepjes meiden die hun eigen warming up verzorgde op de beat van de dj andere meiden lieten hun gezicht beschilderen en uiteraard waren er een hoop meiden die nog foto’s aan het maken waren en tot die groep behoorden wij ook.
image
Rond 20:45 liepen wij richting onze startgroepen Nora en ik zaten in startgroep 3 en Judith in startgroep 4 daar aangekomen werd de resterende tijd voor de start volgepraat door Manuel Broekman, om 21:15 volgde het startschot en begon onze race.
Het was een heel gaaf gezicht om een sliert van allemaal vrouwen te zien rennen in hetzelfde gekleurde shirt, op de route die door het Vondelpark, PC Hooftstraat en Leidseplein ging stonden mensen ons aan te moedigen.
De eerste 5 kilometer liepen Nora en ik samen net daarna raakte ik haar kwijt, daar begon onze persoonlijke race. Rond de 8 kilometer kreeg ik een dipje mijn benen voelde zwaar maar ik pepte mijzelf op dat het nog een kleine 10 minuten was totdat ik de finish zou bereiken ik hield in tenminste dat dacht ik, zodat ik de laatste kilometer nog even wat extra kon geven. De laatste paar honderd meter voordat ik het stadion in rende was zo mooi het was donker maar rondom het stadion was het verlicht, toen de finish in zicht was trok ik nog een klein sprintje en ik had het weer gered.
Ik mocht mijn medaille een armband ontworpen door The Boyscouts in ontvangst nemen, nu was het wachten op mijn vriendinnen een paar minuten na mij kwam Nora binnen met een glimlach van oor tot oor ze had een goede race gelopen. Wij kregen een bekertje frozen yoghurt met ons bekertje in de ene hand en medaille in de andere hand gingen wij Judith opwachten.
image
Na 10 minuten had ook zij de finish gehaald, haar eerste race helemaal uitgelopen, ik ben trots op mijn vriendinnen nu op naar de volgende run.
image

xoxo
DS

New look by Toya Fierce!!

Hi Fashionlovers,

Een aantal maanden geleden werd er een bericht geplaatst op facebook binnen een groep die uitsluitend praat over beauty en haar, dit bericht betrof een foto van een dame die echt een gave heeft om mooie kapsels te creëeren.
Op de foto droeg ze een pruik die zij zelf had gemaakt ze zag er echt uit als een hollywoodster zo prachtig was het haar, hier wilde ik uiteraard meer van weten want het is al moeilijk genoeg om een goede black hair kapper te vinden. Direct reageerde ik op het bericht en kreeg ik haar nummer, ik vroeg haar wat de kosten waren van de pruiken die zij maakte en hoe lang de levertijd was enzv ik sloot het gesprek af met de woorden dat ik er zeker op terug zou komen.
Een week of 3 geleden dacht ik, ik ben bijna jarig mijn oude pruik is toe aan vervanging en een kwalitatief goede vervanger een die langer dan een paar maanden mee gaat. Dus besloot ik contact op te nemen met Toya met de vraag of zij een pruik kon maken en leveren voordat ik echt jarig was. Dit bleek geen probleem te zijn dus aanbetaling gedaan vervroegd verjaardagscadeau van mijn nicht en een afspraak gemaakt voor 13 mei om langs te gaan zodat zij de pruik in model kon knippen, dit gebeurt namelijk als de pruik ook daadwerkelijk op mijn hoofd zit.

Afgelopen woensdag was het zover een dag voor mijn verjaardag vertrok ik ’s ochtends naar Amsterdam.
Eenmaal aangekomen bij de kapsalon ontmoette ik de dame die ik nu betitel als hairgenius!! Zij is echt gezegend met een gave en een hoop creativiteit, toen zij de pruik tevoorschijn haalde was de kleur nog mooier dan de foto die zij mij eerder had gestuurd. Hij paste ook heel mooi echt op maat gemaakt ze verstaat haar vak, nu was het een kwestie om de pruik van het juiste model te voorzien. Zij neemt er de tijd voor en als het niet perfect is laat ze je niet gaan, je krijgt waar voor je geld.
Toya is een gedreven, creatieve hairgenius die meer kan en doet dan knippen, kleuren en pruiken maken.
Zoek je nog een iemand die je haar kan knippen, weaven, kleuren of wil je ook een mooie pruik custom made dan is Toya is your woman!!
Volg haar op instagram, youtube of facebook!!
image

xoxo
DS

4 days to….

Hi Fashionlovers,

Het is bijna zover zaterdagavond Nike Ladies Run, ik ben er klaar voor vandaag weer eens een rondje van 10km gelopen. Het viel niet mee veel wind tegen maar mag niet klagen de zon scheen en de temperatuur was goed, de voorspellingen voor zaterdag zijn alleen nog niet al te best regen 🙁 maar dat kan over een paar dagen weer anders zijn.
image
Mijn run pack is binnen (foto volgt) en de medaille is weer een mooi sieraad ontworpen door The Boyscouts dit jaar een armband. Ik heb er zin in mocht je in de buurt zijn kom ons dan aanmoedigen, of misschien doe je zelf mee ik zal zondag een blog posten met mijn medaille en verslag van hoe de run was!!

xoxo
DS

Nike Ladies Run countdown..

Hi Fashionlovers,

Over 11 dagen staat er weer een run op het programma de Nike Ladies Run een avondrun in Amsterdam, samen met een van mijn vaste run vriendinnen en nog een aantal andere sta ik zaterdag 16 mei aan de start in het Olympisch stadion.
Alle meiden inclusief ik zelf zijn hard aan het trainen om weer fit van start te kunnen gaan om te genieten van een ladies only run in het donker. Wij zullen een mooie route lopen door onder andere het vondelpark om te finishen in het Olympisch stadion. Na mijn laatste run van 12km in maart in het meest onstuimige weer wat je maar kan hebben, kijk ik uit naar deze lente run want voor zover zien de voorspellingen er goed uit.
Mijn run pack met shirt en startnummer liggen klaar om opgehaald te worden, ik ben erg benieuwd naar de kleur van het shirt dit jaar.
Mocht je in de buurt zijn volgende week zaterdag kom ons dan aanmoedigen. Dit is de route die wij zullen lopen.

Route Nike Ladies Run

Route Nike Ladies Run

xoxo
DS