Pearl Event Summer Edition

Hi Fashionlovers,

Gister vond de zomer editie plaats van hét urban event van het jaar Pearl, samen met een paar vriendinnen mijn nicht en moeder de beurs bezocht.

Net als in oktober werden wij verwelkomd met een heerlijk glas vol roze bubbels Platino Pink Moscato
image
Naast een aantal bekende stands stonden er ook wat stands die er de laatste keer niet waren.
Er waren weer genoeg haar en beauty stands aanwezig met de laatste nieuwe haarverzorgingsproducten en trends op het gebied van black hair, ook vonden wij een aantal make up producten die moeilijk verkrijgbaar zijn in Nederland zo kocht mijn nicht haar favoriete foundation van Black Opal en bestelde ik mijn foundation van Iman.

Uiteraard waren er ook veel stands met nieuwe drankjes en eten, zo heb ik een mineraalwater geproefd die biologisch is en geen kleurstoffen bevat en de nieuwste Fernandes smaak druif. In tegenstelling tot de overige smaken Fernandes is deze minder zoet en zit er minder koolzuur in. Wij hebben weer heerlijke antilliaanse pasteitjes gegeten en stond er een nieuwe stand met allerlei antilliaanse taarten op de beurs Susy’s Cakes dit is hoe de antilliaanse taart hoort te smaken!!

Na alle stands met lekkernijen waren er ook stands met superfoods, detox tea, waistshapers en wraps aanwezig die ons helpen ons lichaam klaar te stomen voor de zomer en voor iedereen die moeite heeft met het drinken water, je kan je water voorzien van een smaakje en met deze waterfles wordt dat nog makkelijker. Check de site van Waterprep.

We hebben nog deelgenomen aan een creatieve workshop het maken van een eigen shirt of eigenlijk de opdruk op het shirt.
image
We konden de beurs niet verlaten zonder een voorraadje van onze roze bubbels :-)!!

Voordat wij richting huis gingen nog even snel in Utrecht de Bijenkorf bezocht en heb ik van mijn nicht een super pré verjaardagscadeau gekregen!!
image

Het was weer een hele geslaagde en gezellige dag die ik met mijn vriendinnen heb afgesloten met een etentje in Amsterdam.

Mocht je deze Pearl Event hebben gemist hou mijn blog in de gaten en zorg dat jij er de volgende keer bij bent.

image

xoxo
DS

Hotstone massage!

Hi Fashionlovers,

Maanden geleden kreeg ik een hotstone massage cadeau van mijn lieve vriendin Maroescha, tevens eigenaresse van Massagepraktijk Novita.
Een aantal weken geleden eindelijk een datum geprikt voor de massage.
Gisteravond lekker gekookt voor haar om daarna heerlijk gemasseerd te worden.
image
De stenen waren lekker op temperatuur 🙂 het voelde een beetje vreemd eerst die hete stenen op mijn rug, maar in combinatie met de massage toch erg lekker. Ik kan het iedereen aanraden want je wordt er lekker ontspannen van. Ik ga mijn volgende massage snel plannen. Na de hotstone heb ik heerlijk geslapen. Bedankt voor de heerlijke massage Maroescha!!

Kijk voor alle mogelijke massages eens op de site www.massagepraktijknovita.nl tegen een vergoeding komt zij ook aan huis.

xoxo
DS

Pearl Event in 2 weeks

Hi Fashionlovers,

Over 2 weken is het weer zover Pearl Event summer edition, uiteraard ben ik erbij samen met een paar vriendinnen en lieve nicht.
De nieuwste urban trends, laatste black hair producten een modeshow en leuke optredens uiteraard ook weer workshops genoeg. Ik kijk er alweer naar uit, heb jij nog niks gepland op zaterdag 25 of zondag 26 april dan kan ik je zeker aanraden om een kaartje te kopen en deze beurs te bezoeken www.pearlevent.nl.
image

xoxo
DS