Sunday morning beach run

Hi Fashionlovers,

Na 5 weken geen lange duurloop meer te hebben gedaan alleen maar interval training van 5km, vanochtend in aanloop naar de Zandvoort Circuit Run een training op het strand gedaan. Samen met mijn loopmaatje Nora vertrokken we om 10 uur naar Zandvoort, beide nog niet helemaal 100% fit door een hardnekkige verkoudheid.
Het plan was om van Bloemendaal richting Zandvoort te rennen, het was best zwaar. De eerste 4 km hadden we een flinke wind tegen dus besloten we bij 4 km om te draaien en terug te rennen.
Het laatste stukje door het mulle zand omhoog dat was zwaar, een goede training voor mijn run eind maart. Ik ga nog een paar keer oefenen op het strand zodat ik goed voorbereid ben op de Circuit Run.
image

xoxo
DS

Valentijnsdiner!

Hi Fashionlovers,

Gister was het weer misschien de meest commerciële dag van het jaar Valentijnsdag, zoals ik vorig jaar al postte doe ik er niks aan omdat je niet gedwongen op één dag in het jaar je dierbaren moet laten weten dat je van ze houdt.
Dit jaar had ik afgesproken om te gaan eten met twee vriendinnen, het werd een etentje bij een van hen.

Na een heerlijke middag shoppen met mijn moeder gingen we door naar mijn vaste nagelstyliste die een hele leuke valentijnsactie had, gratis je nagels laten lakken met de nieuwe Caption nagellak. Dus na dit leuke cadeautje vertrokken wij richting huis.

Iets voor 19:30 vertrok ik naar mijn lieve vriendinnen, de tafel was mooi gedekt en er kwamen heerlijke geuren uit de keuken.
Het was een avond met heerlijk eten, kletsen, lachen echte verwennerij.
image
Het voorgerecht gevulde paprika verzorgd door de andere vriendin aanwezig, het hoofdgerecht turkse rijst met aardappelpartjes, zalmfilet en kippendij en een heerlijke salade. Het toetje aardbeien met chocoladesaus wat een verwennerij!! Het was een heerlijke avond met vriendinnen een leuke valentijnsdag. Ik hoop dat jullie allemaal een leuke dag hebben gehad!!

xoxo
DS

Nieuw Caption Nails!!

Hi Fashionlovers,

Gister was ik zoals elke 3 weken bij mijn vaste nagelstyliste Raja (www.raja-salon.nl) tijd voor weer een leuke creatie. We waren er vrij snel uit mijn nagels lang laten en vijlen tussen vierkant en stiletto in, vervolgens 2 kleuren kiezen en op elke nagel iets anders. Aangezien ik altijd (bijna) overal wel voor in ben werd het zwart-wit en lang. Er is ook weer iets nieuws op het gebied van nagellak, hadden we vorig jaar de gellak dit jaar is het Caption. Dit is een nagellak die zo hard is als gel, droog voordat je het weet en dekt in één keer. Het verschil met gel je nagels hoeven niet onder de UV lamp en je kan de lak met een gewone nagellak remover verwijderen.
Dit is het eindresultaat:
image
Ik vind ze meer dan mooi en we gaan zien hoe de Caption blijft zitten voor nu ben ik enthousiast de lak dekt en glanst. Wat vinden jullie van de nagels?

xoxo
DS