Niet klagen…

Hi Fashionlovers,

Een aantal weken geleden ging ik een uurtje sporten, tijdens de les vertelde de instructrice dat zij met zichzelf had afgesproken om eens een week niet te klagen. Zij daagde ons uit dit ook eens te proberen. Mensen zijn namelijk van nature erg geneigd om vooral te zien wat zij niet “hebben” dan dankbaar te zijn voor alles en iedereen die zij wel “hebben”.

Het gras is altijd groener aan de overkant, maar is dat ook echt zo? De vrouw met dat “perfecte” lichaam en de “killer” looks, is zij echt gelukkig? misschien werkt die “perfectie” op bepaalde vlakken in haar leven tegen in plaats van mee want mensen denken dat ze geen hersenen heeft.
Die man met die goedbetaalde job en geld te over is hij gelukkig? Wie weet wil hij dat delen met iemand maar slaagt er niet in de juiste partner te vinden.

Ik zeg niet dat ik nooit klaag maar mijn moeder heeft mij bijgebracht dat je moet waarderen wat je hebt, het kan altijd erger.

In deze eerste maand van 2015 heb ik al een aantal mensen in mijn omgeving die dit jaar leuker hadden kunnen starten.
Een vriendin heeft een dierbaar familielid verloren, een sportmaatje die aan het wachten is tot haar vader de strijd tegen een vreselijke ziekte verliest en een collega die 2 weken geleden hoorde dat een kennis die besloot eerder naar huis te gaan van haar werk, aangereden is wachtend tot het verkeerslicht op groen ging. Zij ligt te vechten voor haar leven en mocht zij bijkomen zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.
image
Ik heb vorig jaar een workshop gevolgd waarbij we de opdracht kregen om 3 weken lang elke dag stil te staan bij jou geschenk van de dag. Sindsdien heb ik dit onderdeel gemaakt van mijn dagelijkse avondritueel, even stil staan bij iets wat mijn dag positief heeft beïnvloed en iets waar ik dankbaar voor ben.

Vandaag ben ik extra dankbaar voor mijn gezondheid en de gezondheid van mijn dierbare.

Ik daag jullie uit om dit een week lang te doen. Waar ben jij dankbaar voor?

image

xoxo
DS

Vondelparkloop 2015

Hi Fashionlovers,

De eerste run van 2015 is gelopen, gisteravond stond de Vondelparkloop op de agenda een avondrun van 10 kilometer door het vondelpark samen met mijn hardloop vriendinnen.
Om 18:15 kwamen wij aan bij Stayokay in het vondelpark waar wij ons klaar konden maken voor de loop, we moesten ook goed verlicht aan de start verschijnen. De tassen konden wij achterlaten in een kluis, klaar om te knallen liepen wij richting de start.
image
De sfeer zat er goed in de route 3 keer een rondje vondelpark, de route was mooi verlicht met gekleurde lampjes een lasershow en hier en daar stonden mensen aan te moedigen. Ik liep de eerste 4 kilometer samen met mijn vaste hardloop maatje Nora net voor de 5 kilometer raakte ik haar kwijt. Het derde rondje vondelpark ging moeizaam ik kon de herkenningspunten niet plaatsten met hoeveel kilometer ik nog moest lopen tot de finish, toen ik eindelijk hoorde dat ik op 9 kilomter zat wilde ik graag versnellen maar mijn benen leken wel niet meer verder te willen. Wat is nog één kilometer dacht ik steeds nog vijf en een halve minuut en dan zit het erop, toen de klok in zicht was ging mijn verstand op nul en door naar de finish. Bij de finish kreeg ik mijn eerste medaille voor dit jaar en wie was er al binnen Lotte, zij liep dit keer haar eerste hardloop wedstrijd ooit iets te snel gestart maar wel een hele mooie tijd neergezet. Samen stonden wij onze andere vriendinnen op te wachten, we hadden het allemaal zwaar op een of ander moment tijdens deze loop maar we mogen weer trots zijn op de behaalde resultaten.
image

xoxo
DS

Nieuw jaar nieuwe sportieve evenementen

Hi Fashionlovers,

Sinds vorig jaar ben ik weer helemaal in to hardlopen, zo erg dat ik mee heb gedaan aan verschillende hardloopevenementen. Gister mijn hardloopapp erbij gepakt en alles bij elkaar heb ik 52,3km hardgelopen aan wedstrijden!!
Voor dit jaar had ik een aantal hardloop doelen gesteld onder andere mee doen aan de Dam tot Dam in september.
Zaterdag staat de eerste loop voor 2015 op de kalender de Vondelparkloop een loop in het donker samen met een aantal fanatieke vriendinnen, helaas is een van mijn vriendinnen geblesseerd de volgende run is zij hopelijk weer fit. De Zandvoort Circuit Run in maart deze is 12km en dan te bedenken dat ik vorig jaar maart mijn eerste run deed van 5km wie had kunnen bedenken dat ik een jaar later op 12km zou zitten.
Ik sta inmiddels ook ingeschreven voor de Nike ladies run op 16 mei ook een run in het donker meer over deze run volgt later.
Ik doe niet aan voornemens voor het nieuwe jaar, want het woord zegt het al het is een voornemen dus niet verplicht om uit te voeren.
image

xoxo
DS

Aunty’s little love 1 year ❤️

Hi Fashionlovers,

Afgelopen donderdag was precies een jaar geleden dat mijn leven werd verrijkt met de geboorte van mijn neefje, vanaf het eerste moment stapelgek op mijn kleine neefje.
Donderdag was ik vrij en samen met mijn nicht en Sverre naar Maroescha om haar twee oudste meiden op te halen, we zijn naar de Mac Donalds geweest. De meiden vonden de verrassing heel erg leuk het effect van al die suikers was dat ze na ons uitje drukker dan druk waren, ik denk dat we ze voorlopig niet meer mee mogen nemen :-).
image
Dit was pas een voorproefje want zijn verjaardagsfeestje was zaterdag.

Vrijdag de laatste hapjes klaar gemaakt voor het 1e verjaardagsfeestje van Sverre.
Thema van zijn feestje Woezel&Pip aangezien ik van alle kinderfiguren tegenwoordig deze zelf het leukst vind werd dit het thema van zijn verjaardag. Locatie van zijn feest was een speeltuin in de buurt waar ook een ruimte bij zat voorzien van een keuken. Vanaf half 4 hadden wij toegang tot de locatie en stonden wij te wachten op de eigenaar om ons de sleutel te overhandigen, dit had nogal wat voeten in de aarde want uiteindelijk konden wij pas om 16:00 naar binnen. Een aantal gasten arriveerde ook op dat moment dus in een mum van tijd was de ruimte versierd en de hapjes en drankjes ingeruimd in de keuken. Toen iedereeen er was konden wij de prachtige taart uitpakken en zingen voor de jarige.

Made by Marijke - Marijke's Dreamcakes

Made by Marijke – Marijke’s Dreamcakes


Door het stormachtige weer kon niet iedereen aanwezig zijn maar met alle mensen die er waren hebben we er een onvergetelijke 1e verjaardag van gemaakt, de kleine kanjer is ontzettend verwend en was uitgeput bij thuiskomst.

xoxo
DS