Happy new year!!!

Hi Fashionlovers,

Nog een paar uur en dan laten we 2014 achter en begroeten 2015, wat vliegt een jaar voorbij en wat gebeurt er veel in zo’n jaar.
Mijn jaar begon met het starten van mijn blog en webshop, verloor mijn baan en werd tante van een mooie kleine kanjer Sverre.
Ik heb dit jaar ook weer een aantal mensen in mijn hart mogen sluiten mooie nieuwe vriendschappen gesloten. Dit was ook het jaar waarin ik mijn hardloopactiviteiten weer nieuw leven heb ingeblazen, samen met een aantal lieve vriendinnen. Komend jaar gaan wij proberen nog een paar prestaties neer te zetten, meedoen met een aantal grote hardloopevenementen.

Aan het einde van het jaar kijkt iedereen terug en neemt zichzelf van alles voor, voor het nieuwe jaar dat ga ik niet doen. Ik sluit dit jaar positief af met een nieuwe baan en gezegend met een hoop mooie, lieve mensen om mij heen.
Het nieuwe jaar wordt een jaar waar ik net zo hard zal blijven werken om alles te bereiken wat ik voor ogen heb.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en zoals elk jaar drink met mate en voorzichtig met vuurwerk!!!
image

xoxo
DS

Kerst 2014

Hi Fashionlovers,

Zo zijn de kerstdagen weer voorbij ik hoop dat jullie net zo’n leuke kerst hebben gehad als ik. Ondanks het feit dat ik inmiddels 10 jaar geleden een dierbare ben verloren op 1e kerstdag maakt het dat ik dankbaarder ben voor de mensen die ik nog wel heb.
Zoals elk jaar gourmetten wij eerste kerstdag bij mijn moeder, samen met mijn nicht, neef en neefje voor de laatste zijn eerste kerst 🙂 dat heeft hij geweten ook want hij is ontzettend verwend!!

Ready for X-Mas diner

Ready for X-Mas diner


Dit jaar hadden wij lootjes getrokken, heel leuk maar volgend jaar beginnen wij eerder met het trekken van lootjes zodat wij meer tijd hebben om cadeautjes te kopen. Uiteindelijk ben ik goed geslaagd en zelf ook verwend. De cadeautjes zijn allemaal geslaagd iedereen zat met een smile van oor tot oor aan tafel.
image
We hebben heerlijk gegeten en terug gekeken op weer een bewogen jaar waarbij wij wederom tot de conclusie kwamen dat wij veel hebben om dankbaar voor te zijn, wij zijn allemaal gezond, we sluiten het jaar af met een baan, de familie is weer een lid rijker en we hebben elkaar.
Dat kan helaas niet iedereen zeggen want helaas zijn er veel mensen die deze kerst tegen lege stoelen aan moesten kijken, de nabestaanden van de MH17 ramp om een voorbeeld te noemen, maar ook in mijn directe omgeving hebben mensen nog in de laatste weken voor kerst afscheid moeten nemen van een dierbare.

Wees dankbaar, leef nu en stel niks uit want de toekomst is ongrijpbaar, onvoorspelbaar en niet iedereen gegeven!!

xoxo
DS

Zandvoort loopt..voor Serious Request!!

Hi Fashionlovers,

Dag 4 van Serious Request en vandaag kwamen ik en mijn vriendinnen in actie, wij deden mee met de actie Zandvoort loopt van Zandvoort naar Haarlem een kleine 10 kilometer. Om 16:00 zouden wij van start gaan aangezien het geen wedstrijd was, werd er geen tijd bijgehouden en kregen wij geen medaille wel een sponsorshirt en een startnummer.
Ik was net aan op tijd voor de trein want de bus was zo vol dat hij niet stopte en ik een bus moest pakken die een sightseeing route rijdt. Bij aankomst op het station had ik precies 3 minuten om op het perron te komen dus een sprintje en net op tijd stapte ik met mijn vriendinnen in de trein.
Na een ritje van 10 minuten arriveerde wij in Zandvoort waar het nog kouder was dan in Haarlem en het windkracht storm was.
Bij Club Nautique aangekomen ons sponsorshirt en startnummer opgehaald, om 16:15 gingen wij dan echt van start ik moet zeggen een mooie route. Na iets minder dan een uur kwamen wij aan in Haarlem waar mijn moeder klaar stond met een warme trui.
De totale opbrengst van deze actie was uiteindelijk €12.636,00!!!!
Dat geeft een extra trots gevoel dat wij daar een onderdeel van waren, hardlopen voor het goede doel heeft ook wel iets.

image
Volgende week zondag doen we onze laatste wedstrijd van 2014 de Haarlem night run!

xoxo
DS

Serious Request 2014

Hi Fashionlovers,

Serious Request 2014 is vanavond officieel van start gegaan, dit jaar staan ze in ‘mijn’ mooie woonplaats Haarlem, het thema dit jaar “Hands off our girls”.
image

Haarlem is al weken in de ban van dit evenement, op de sportschool wilde ze ook een steentje bijdragen dus de afgelopen 2 weken ging er tijdens verschillende lessen een Serious Request doneer pot langs.

Het gastouderbureau van Sverre betrok de kleintjes in de actie om geld op te halen, de opdracht was een schilderij maken en deze werd afgelopen vrijdag geveild. Het schilderij “Koekiemonster” gemaakt door Sverre ons kleine lekkerbekje is door zijn moeder gekocht voor €12,00. Zijn eerste kunstwerk en zijn eerste goede daad 🙂

Koekiemonster

Koekiemonster


Er is een mooi bedrag opgehaald door Gastouderbureau de Boshoeve de opbrengst wordt komende maandag aangeboden.

Uiteraard kan ik niet achterblijven naast mijn donatie tijdens het sporten de afgelopen week, ga ik aanstaande zondag samen met 2 vriendinnen hardlopen van Zandvoort naar Haarlem een afstand van hoe kan het ook anders 10km. Dit keer is het geen wedstrijd op tijd met een medaille bij de finish maar een loop voor het goede doel met een gesponsord t-shirt. De finish is Het Glazen huis, maar de bedoeling is dat alle lopers zowel van de 5 en 10 kilometer gezamelijk richting Het Glazen huis vertrekken dus de finish is iets eerder waar we wachten tot alle lopers binnen zijn.

De route

De route


Ik heb er zin in en ben benieuwd wat er totaal opgehaald gaat worden met deze loop, mocht je nog willen doneren dan kan dat via; www.zandvoortloopt.nl. Mocht je in de buurt zijn kom ons dan aanmoedigen.

xoxo
DS

Relax it’s sunday!!

Hi Fashionlovers,

De week is omgevlogen sinterklaas gekte achter de rug de kerst dient zich aan. Ik heb mijn eerste volle (32 urige) werk week achter de rug. Vrijdagmiddag om 15:30 begon mijn weekend en hoe begon dat weekend, om iets voor 16:00 stapte ik uit de bus en werd ik opgewacht door de allerliefste Roanne en Sverre. Samen even het winkelcentrum in om te gaan kijken voor kerstversiering voor in huis daar niet echt voor geslaagd dus het huis maar versierd met wat ik al had. Wij konden niet weg gaan zonder te kijken wat h&m voor leuks had, uiteindelijk wat kerstcadeautjes voor Sverre gekocht. Daarna snel door boodschappen doen want Maroescha kwam eten en de avond was druk want wij gingen naar een veiling.

Thuis gekomen ben ik de keuken in gedoken om een heerlijke pasta maaltijd te bereiden, ondertussen was Maroescha ook gearriveerd. Niet veel later was het eten klaar en konden wij aan tafel, het zou een drukke avond worden want het gastouderbureau waar Sverre bij zit had zich aangemeld om iets te doen voor Serious Request 2014. Dit jaar staat Het Glazen Huis namelijk in Haarlem mijn hometown, Sverre heeft een tijd geleden een schilderij gemaakt die afgelopen vrijdag geveild zou gaan worden de opbrengst van deze veilig gaat naar Serious Request.

Rond een uur of 20:30 vertrokken wij naar de Galerie waar de veiling plaats zou vinden, de locatie was op een industrie terrein wat een rit van 10 minuten zou moeten zijn werd een rit van 20 minuten. Zelfs de tom-tom was het spoor bijster, hoe langer het duurde hoe meliger wij werden maar net voor 21:00 hadden wij de locatie gevonden. Eenmaal binnen konden wij de overige schilderijen van de andere kinderen bekijken, leuk om te zien hoe creatief iedereen bezig was geweest. Na een half uur maakte Esmaralda eigenaresse van het gastouderbureau bekend wat de opbrengst van de veiling was. Er is €513,20 opgehaald!! Wij vertrokken met het schilderij van Sverre genaamd Koekiemonster.

Zaterdag ochtend weer vroeg op want je begint de dag pas goed na een lekkere work out 😉 na 2 uur sporten door naar huis, boodschappen gedaan want er kwam weer een vriendin eten. Ik had bedacht om lekker te gourmetten hoef ik niet te koken en het heeft altijd wel iets extra gezelligs.
Het was een geslaagd avondje bijgekletst en niet al te laat gemaakt.
Vanochtend op tijd eruit voor mijn wekelijkse rondje hardlopen, de zon scheen wel iets kouder dan ik had verwacht, maar een mooie route gerend samen met Nora. Ik geniet altijd tijdens het hardlopen als ik weer zie in wat voor mooie omgeving ik eigenlijk woon. Check zelf.
image
Nieuwe energie opgedaan voor de komende drukke week!!

xoxo
DS

Baby gebaren

Hi Fashionlovers,

De eerste 2 werkdagen gingen snel voorbij, het team waar ik in terecht ben gekomen hebben mij met open armen ontvangen een goed begin.
Toen was het alweer weekend op de planning stond een bestelling voor de verjaardag van mijn lieve vriendin Sophie die haar verjaardag zaterdag vierde, dus mijn antilliaanse hapjes konden niet ontbreken :-).

Zaterdagochtend begon met de afsluiting van de cursus gebaren voor baby’s, zoals ik in een eerdere blog al vertelde is de cursus niet alleen geschikt voor mensen die te maken hebben met kinderen die een gehoorbeperking hebben. Sinds de workshop gebaren voor baby’s passen mijn nicht en ik gebaren toe in de communicatie naar Sverre toe, hij kopieert de gebaren wat erg leuk is om te zien. Gister was dus de laatste cursus ochtend, waar wij de gebaren van de vorige keer nogmaals hebben doorgenomen en daarna kregen wij nieuwe gebaren die we weer kunnen toepassen. Wij hebben beide de cursus met positief resultaat doorlopen.
image
Heb je interesse kijk voor meer informatie op www.praatengebaar.wordpress.com

De middag de hapjes voor Sophie’s verjaardag afgemaakt en ook nog even tijd gemaakt om met mijn moeder koffie te drinken. In de avond gingen Roanne, Sverre en ik met de hapjes onderweg naar Sophie. Het was een klein gezelschap maar des te gezelliger, Sverre heeft zich vermaakt met zijn speelkameraadje Jay zij schelen precies 5 dagen. Het was heerlijk om te zien hoe deze twee mannen met elkaar communiceerde :-)!!
Het was een gezellige avond en vandaag is een echte lazy sunday, morgen weer vroeg op voor mijn 2e werkweek!!

xoxo
DS

December make my wishes come true..

Hi Fashionlovers,

De laaste maand van het jaar is aangebroken wat vliegt een jaar voorbij, wat is er weer veel gebeurt.
image
Aan het begin van dit jaar werd mijn neefje geboren en mocht ik dit wonder ook aanschouwen wat een bijzonder moment was dat, om te zien hoe zo een klein mensje geboren wordt op slag verliefd!!
In dezelfde maand werd ik zelfstandig ondernemer en ben ik begonnen met mijn blog en webshop ook al kan ik hier (nog) niet van rondkomen het begin is er.
image

Een aantal maanden later liep mijn contract af bij mijn toenmalige werkgever en deze werd niet verlengd.
Zo werd ik onderdeel van het percentage mensen zonder baan, een zoektocht naar een nieuwe baan begon en hoe lang deze ging duren kon ik niet inschatten. Ik ben positief ingesteld dus zoals Johan Cruijff zou zeggen “Elk nadeel, heb z’n voordeel” dus wat was het voordeel van deze situatie?
Ik had tijd om door te brengen met mijn kleine liefde, ik kon meer gaan sporten werken aan mijn figuur, tijd stoppen in mijn blog en webshop, ideeën uitwerken hoe ik op de lange termijn mijn geld kan gaan verdienen met dingen die ik écht leuk vind om te doen. Ik had tijd om de vrienden die ik had ‘verwaarloosd’ weer te zien, tijd om te netwerken en mij te verdiepen in cursussen/workshops die ik nog wilde doen.

De afgelopen 8 maanden heb ik heel veel tijd doorgebracht met Sverre, ik heb een heel fijn sportritme opgebouwd, mijn lichaam is ook zeker aan het veranderen in positieve zin ik ben er nog niet maar ga er zeker komen.
image

Before juli 2014 - During november 2014

Before juli 2014 – During november 2014


Ik ben lekker aan het bloggen mijn webshop is gevuld en ideeën genoeg die ik langzaam vorm ga geven, inmiddels begonnen met een antilliaanse catering want die heb je niet veel al helemaal niet in deze omgeving.
image

Heerlijk bijgekletst met al mijn vrienden, daarbij mijn netwerk vergroot en een overzicht van nog te volgen cursussen/workshops gemaakt. Mijn kinder EHBO gehaald dus die kan van mijn lijst geschrapt worden.

Nu op de valreep aan het einde van het jaar heb ik een nieuwe baan parttime dus prima te combineren met alles wat voor mijzelf doe. Vorige week vrijdagmiddag laat gebeld door een uitzendbureau zij hadden mijn cv gezien op een bekende vacaturebank, ze hadden een hele leuke functie waar ik uitermate geschikt voor zou zijn. Nadat zij mij had verteld wat de functie inhield werd ik meteen enthousiast, zij zou de procedure starten en ik zou snel meer horen. Ik had direct het gevoel dat ik na deze week weer aan de slag zou gaan, maandag ochtend werd ik gebeld die middag nog op gesprek en aan het einde van het gesprek kreeg ik al te horen tot donderdag. Einde van de middag belde het uitzendbureau met definitieve nieuws je hebt een baan!!! Dat op de eerste dag van de laatste maand van het jaar. Morgen begeef ik mij weer onder de werkende mensen ik kijk er nu al naar uit!!

Wat zijn jullie hoogte en dieptepunten van 2014?

xoxo
DS