Plank challenge✅

Hi Fashionlovers,

Het zit erop vandaag was dag 30 van mijn plank challenge 5 minuten in plank houding.
De eerste 21 dagen was de challenge goed vol te houden op deze dag moest ik 2,5 minuut planken, uiteraard voelde ik mijn buikspieren wel hierna maar de rest van mijn lichaam had er geen moeite mee. Vanaf dag 22 werd het serieus 3 minuten opbouwen naar dag 30 vanaf deze dag voelde ik elke dag iets waren het mijn schouders niet naast mijn buikspieren waren het wel de bovenbenen. Ik had mijzelf voorgenomen om de laatste 4 dagen muziek te luisteren want 2 van de 4 dagen moest ik 4 minuten volhouden daarna 4,5 om af te sluiten met 5 minuten. Ik had een nummer uitgekozen met een lekkere beat die mij moest motiveren om door te gaan, dit nummer duurde 4 minuut 51. De eerste dag begonnen mijn benen te trillen na 3 minuut 40 seconde de muziek deed zijn werk goed.

Vanochtend stond ik op niet helemaal klaar voor deze uitdaging maar ik dacht hier heb ik 29 dagen lang naartoe gewerkt en als ik ergens aan begin maak ik het ook af, na mijn intensieve work out van gisteravond begon mijn lichaam al bij 3 minuten te protesteren. Ik dacht negeer de signalen, volume omhoog en focus op de muziek toen het nummer afgelopen was voelde ik alle spieren in mijn lichaam en toen zat het erop 5 minuten!!!!

Mijn buikspieren zijn zeker sterker geworden maar blij dat het erop zit, de komende paar dagen ga ik nadenken wat mijn volgende challenge wordt suggesties zijn welkom. Ik heb zelf de burpee challenge in gedachten.

xoxo
DS

AC Fashionparty

Hi Fashionlovers,

Een jaar geleden organiseerde mijn lieve vriendin en creatieve eigenaresse van
www.armcandy-online.com Jennifer met succes een fashionparty, ook dit jaar kon een fashionparty niet uitblijven.
image

Vrijdag was het zover, ik vertrok eind van de middag naar mijn lieve vriendin, die ik alweer een tijd niet had gezien hoog tijd om bij te kletsen. Na een hoop vertraging en overstappen was ik eindelijk gearriveerd precies op tijd voor het eten, wat een lekker patatje werd. De huiskamer was weer omgetoverd tot een klein winkeltje met allerlei mooie sieraden, tassen en musthaves voor de winter.
image

image
Helaas waren er wat afzeggingen geweest maar er zouden nog steeds genoeg mensen komen, om 20:00 kwamen de eerste (potentiële) klanten zo werden de eerste items verkocht. Het bleef erg stil na een half uurtje kwamen er nog een aantal mensen maar de grote drukte bleef uit. Ondanks de mindere opkomst was de avond niet minder geslaagd, over een week gaat de 2e Gooische Vrouwen film draaien in Huizen en dan staat Armcandy-online op de ladiesnight met alle overgebleven items en veel meer!!
Waar ben ik mee naar huis gegaan?? Want ik als echte accessoire verslaafde kon niet met lege handen vertrekken.
image
Helemaal blij met mijn nieuwe oorbellen en de edelstenen beschermen.
Wil jij zelf een fashionparty organiseren met je vriendinnen thuis ga dan naar
www.armcandy-online.com en stuur een mail voor meer informatie.

xoxo
DS

Storing..

Hi Fashionlovers,

Afgelopen week was weer druk waardoor ik minder tijd had om te bloggen dan ik had gepland, ook het weekend was weer druk maar heel gezellig. Anders dan de titel van mijn blog doet vermoeden heb ik geen storing gehad, dit is de naam van een horeca gelegenheid waar ik afgelopen weekend heb gegeten.
Meerdere keren per jaar ga ik met een aantal vrienden eten meestal met een coupon gescoord via Social Deal, zo hebben wij begin van het jaar onbeperkt gamba’s gegeten bij Ovidius (www.ovidius.nl) in Amsterdam en laatst overheerlijk gegeten bij Sowieso (www.sowiesoamsterdam.nl) ook in Amsterdam. Dit keer bleven wij dichter bij huis en hadden wij dus bonnen voor Storing (www.storinginhaarlem.nl), een soort grand café in de weekenden fungeert Storing ook als uitgaansgelegenheid met live muziek en dj’s.
De bon was voor een 3-gangen menu, van te voren heb ik natuurlijk de menukaart gecheckt zodat ik wist wat ik kon verwachten.
image

Zaterdagavond half acht liepen wij Storing binnen, de helft van de vrienden zat ons al op te wachten aan tafel. Toen de serveerster ons kwam vragen wat wij wilde drinken legde zij meteen uit dat alles vanaf brood tot aan de appeltaart gekozen mocht worden. Ik had na het checken van de kaart online al besloten wat mijn hoofd en nagerecht zou worden. Als voorgerecht besloten wij allemaal iets anders te kiezen zodat we konden delen een beetje tapas stijl. Mijn hoofdgerecht werd de italiaanse burger en als toetje ging ik voor de cheesecake.
image

image
Het is geen culinair hoogstandje, maar het eten was lekker en de service was goed, snel en vriendelijk en belangrijk achteraf heb je niet de behoefte om nog een hamburger te halen bij de Mc Donalds 🙂
De volgende Social Deal bonnen zijn alweer binnen en de datum is ook al geprikt ook de volgende keer blijven we lekker in de buurt.

Mijn weekend afgesloten bij mijn vriendin Laila die lekker had gekookt, een avondje met haar altijd gezellig, lachen en heel veel kletsen wij raken nooit uitgepraat 🙂

Hoop dat jullie weekend net zo leuk en gezellig was als de mijne!!

xoxo
DS

Ladies weekend!!

Hi Fashionlovers,

Eens in de zoveel tijd organiseer ik een avondje met een paar goede vriendinnen, dan trek ik een middagje uit om lekkere hapjes te maken. Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor een gezellig avondje.
Het resultaat na een middagje in de keuken een heerlijke krabsalade, kaasballetjes, pasteitjes met kaas en tonijn en als toetje een oreo cheesecake.
image
De hapjes klaar, de tafel gedekt, de pink moscato koud nu de gezelligheid van de meiden en de avond kan beginnen.
image
Wat een avond, zoals een echte meiden avond hoort te zijn, veel praten, eten, drinken en lachen. Op dat moment bekeek de meiden en was ik mij weer erg bewust hoe bijzonder zij zijn voor mij, onze geschiedenis gaat lang terug en ik besef hoe bijzonder de vriendschappen die ik heb met hen is.
Om 2:15 kwam er een einde aan weer een heerlijke geslaagde avond met de meiden.

Na een korte nachtrust ging mijn wekker, tijd voor mijn zaterdag ochtend work out om 10:00 stond ik in de zaal voor een uurtje body pump. Samen met twee vriendinnen begonnen wij onze ochtend sportief, een van de meiden vroeg wat onze plannen waren want het was alweer even geleden dat wij een avondje hadden gepland om lekker bij te kletsen. Zo had ik behalve mijn sportieve ochtend en een afspraak bij de manicure niks staan en zo werd dit weekend een ladies only weekend. Gisteravond onder het genot van heel veel thee en hapjes bijgekletst en gelachen tot diep in de nacht. Vandaag is dan ook een echte lazy sunday.
Wat een heerlijk weekend met hele fijne vriendinnen, hebben jullie ook van die fijne vriendinnen? Ik hoop het wel niks fijners dan mensen waar je op kan bouwen, die je laten lachen, waar je bij kan huilen of gewoon heerlijk stil op de bank kan zitten zonder dat er een gevoel van ongemakkelijkheid ontstaat. Laat ze weten wat ze voor je betekenen.

Ik hou van mijn vriendinnen het het zijn TOPPERS!!!

xoxo
DS

Bye October, Hello November!!

Hi Fashionlovers,

We begroeten alweer de 11e maand van dit jaar, november is alweer gearriveerd je zou het niet zeggen als je vandaag naar buiten keek. Het leek wel lente de zon scheen en de temperatuur zacht, de mensen luchtig gekleed. Ik hoop op een zachte winter zonder sneeuw, het is mooi om te zien maar daar is ook alles mee gezegd.

Na het behalen van mijn kinder EHBO in september gaan we deze maand voor een certificaat gebaren voor baby’s. Vandaag samen met mijn nicht begonnen met de cursus.
Twee maanden geleden hebben wij een workshop gevolgd en dat was zo leuk dat we besloten om er verder mee te gaan zodat we straks ook een certificaat in the pocket hebben. Wij kunnen de gebaren direct oefenen met Sverre.

Mensen denken bij gebaren voor baby’s direct aan dove baby’s of baby’s die achter lopen met het ontwikkelen van taal. Dit is niet direct het geval, de cursus is ontwikkeld door een dame die opgegroeid is met dove ouders. Zij ontdekte echter dat baby’s die gebaren aangeboden krijgen, sneller een grotere woordenschat ontwikkelen dan baby’s die dit niet aangeboden krijgen. Ik zie het zelf ook aan Sverre na de gebaren die wij bij de workshop hebben geleerd, hebben wij deze ook aangeboden aan hem en hij imiteert deze op gepaste wijze.
Mijn maand is dus alweer goed begonnen, ik hoop dat jullie deze eerste mooie november dag ook de toon hebben gezet voor deze maand!!
image

xoxo
DS