Halve van Haarlem 10km

Hi Fashionlovers,

8 weken geleden vroeg een van mijn (sport)vriendinnen of ik mee wilde doen aan de Halve van Haarlem afstand 10 kilometer, ten tijde van de vraag liep ik net 8 kilometer maar ja ik laat mij graag uitdagen,motiveren dus stemde ik in. Een week later was mijn inschrijving een feit, toen moest ik eraan geloven trainen om een mooie tijd neer te kunnen zetten.
De eerste week liep ik de 10 kilometer in één uur en 22 seconde niet slecht maar uiteraard wilde ik een tijd onder het uur, ik had nog 7 weken om mijn tijd te verbeteren.

Afgelopen zondag was het dan zover samen met mijn 2 vriendinnen stonden wij om 11:30 op de Grote Markt in Haarlem te wachten op het startschot. Het weer was heerlijk en de route mooi, een groot gedeelte van de route was door het bos. Tot aan de 8,5 kilometer ging het prima geen verzuring in de benen en ademhaling goed onder controle toen de 9 kilometer in zicht was probeerde ik mijzelf op te peppen. Toen zag ik de eerste bekende Maroescha en haar mooie gezin. Haar dochter riep mijn naam en ik dacht wat fijn precies de aanmoediging die ik nodig had om de laatste kilometer door te komen, de volgende op weg naar de finish was de zus van een van mijn vriendinnen gevolgd door 2 vriendinnen en toen was de finish in zicht en werd mijn naam omgeroepen. Een laatste sprint en toen was ik binnen, daar werd ik opgewacht door mijn moeder, nicht,neef en allerkleinste neefje samen met hen ging ik mijn vriendinnen opwachten tot ook zij de finish hadden bereikt.

Trots met mijn welverdiende medaille!!

Trots met mijn welverdiende medaille!!


Mijn tijd liet even op zich wachten maar ook die had ik voor het einde van de avond binnen.
Ondanks dat ik niet overal lekker kon inhalen en dus langzamer moest hardlopen heb ik een mooie tijd neergezet.
57 minuten en 50 seconde!!

57 minuten en 50 seconde!!


Binnen het uur!!! Volgende week in de herkansing de sloterplasloop ook 10 kilometer.
Ik heb de smaak van het hardlopen weer te pakken!!

xoxo
DS

Up and running

Hi Fashionlovers,

Ik heb wat technische problemen gehad met mijn site, waardoor ik helaas even offline ben geweest. Inmiddels zijn de problemen verholpen en ben ik weer online!! Voor de oplettende volger is de naam van de site iets gewijzigd naar www.daisys-style.com de blogs zijn niet veranderd dus welkom terug lieve volgers!! Ik heb niet stil gezeten dus ik heb weer een paar leuke blogs in petto. Om jullie geheugen een beetje op te frissen ik was begonnen met het testen van de waist shaper een nieuwe hype bij zowel bekende als onbekende mensen. Uiteraard ga ik mijn resultaten tot nu toe met jullie delen, ook was ik aan het trainen voor de halve van Haarlem een hardloop wedstrijd van 10 kilometer die ik inmiddels heb gelopen. De afgelopen tijd ook heerlijke gezonde recepten uitgeprobeerd, in het kader van mijn afvalproces zonder dieet.
Daisy is back :-)!!

xoxo
DS