Kingsday 2014

Hi Fashionlovers,

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Prins Willem-Alexander, Koning werd hiermee kwam er een einde aan de traditie 30 april was niet langer Queensday.
Vanaf dit jaar vieren wij Kingsday op 27 april, maar aangezien dit nooit op zondag wordt gevierd is het een dag eerder.
Amstelveen is vandaag extra druk en feestelijk aangezien het Koningspaar dit jaar deze stad bezoekt.
Ik ga Kingsday vieren met mijn beste vriendin, samen gaan wij op de Braderie in Huizen leuke fashionmusthaves van haar webshop www.armcandy-online.com verkopen.

Ik wens iedereen een leuke, gezellige eerste Kingsday!!

image
xoxo
DS

Saturday afternoon work out….

Hi Fashionlovers,

De afgelopen week weinig gepost, halve week doorgebracht in mijn bed ziek :-(!! Er schijnt een griep virus te heersen, dat virus gaat altijd aan mij voorbij ik krijg nooit een goede griep het enige wat ik meestal mee pik van het virus is een keelontsteking wat ook niet fijn is. Hierdoor ook amper gesport deze week, woensdag was ik het zat en ben ik gaan sporten even flink zweten in de hoop dat ik sneller op de been zou zijn. Het was lekker om even actief te zijn, mijn lichaam was duidelijk nog niet aan het herstellen. De afgelopen twee dagen rustig aan gedaan, maar vanmiddag was het weer tijd om te knallen een uurtje personal training.
image
Dat heb ik geweten omdat mijn neus nog half dicht zit kost het meer moeite om adem te halen, dus de training was best pittig maar ik heb het overleefd en blij dat ik ben geweest. Ik focus mij op mijn doel over 4,5 week nog 6 kilo lichter dan heb ik mijn eerste streven gehaald. Volgende week pak ik mijn sportritme weer op dan ga ik ook weer hardlopen, nu eerst genieten van de paasdagen. Morgen heerlijk eten met familie.
Fijne paasdagen!!

xoxo
DS