Foto shoplog

Hi Fashionlovers,

Donderdag tijdens mijn rondje door het mooie centrum van Haarlem een paar leuke items gescoord.
Het was alweer een tijdje geleden dat ik door de stad liep, er zijn hier en daar wat nieuwe winkels bij gekomen.
De eerste winkel is echt net geopend en had helaas (nog) geen naambord, hier kom ik op terug want het zal niet de laatste keer zijn dat ik hier naar binnen loop :-)!! Ik liep naar buiten met twee leuke items een peplum top wit en een grijs vest met leren stukken op de elleboog en schouders.

€14,99

€14,99


€14,99

€14,99


Vervolgens bij H&M nog een basic zwart jurkje gekocht die ik leuk combineer met mijn nieuwe grijze vest. Verder nog een item in de sale gekocht een leuk zwart rokje.
Van €14,95 Voor €7,00

Van €14,95 Nu €7,00


Dat was dus een leuk rondje door de stad, geslaagd en wat inspiratie opgedaan voor de komende zomer!!

xoxo
DS

Personal Training #9

Hi Fashionlovers,

Vanochtend met de spierpijn nog in mijn benen van mijn uurtje sporten gister toch mijn hardloop broek en schoenen aangetrokken.
Het was nog een beetje fris en licht bewolkt maar na tien minuten voelde ik de kou niet meer, mijn rondje van vijf kilometer in een lekker tempo afgelegd. Met nog één kilometer te gaan brak het zonnetje door en kreeg ik wat extra motivatie om door te gaan.
Vanmiddag samen met mijn nicht ons kleine prinsje opgehaald bij zijn gastouder, om vervolgens lekker te lunchen in de stad. Ik koos voor een lekker maar toch verantwoord broodje carpaccio.
image
Daarna konden we onze tocht door de stad vervolgen, allebei geslaagd een paar leuke koopjes gescoord morgen zal ik mijn aankopen met jullie delen.
Heel sportief van het centrum lopend naar mijn huis terug, waar ik nog even een uurtje kon bijkomen en mijzelf mentaal voorbereiden op alweer mijn negende Personal Training uurtje.
Dit keer begon onze training nog lekker verlicht daarom hou ik toch ook van de lente en zomer.
image
De training was duidelijk weer zwaarder maar zeker vol te houden, we zijn er echt op vooruit gegaan dat is duidelijk te merken. De oefeningen hoe zwaar ook gaan ons toch iets “makkelijker” af dan de eerste keer ook Gordon complimenteerde ons. Na deze training heb ik genoten van een welverdiende gezonde maaltijd.
image
Morgen gun ik mijn spieren totale rust, komende zaterdag geen Personal Training maar we krijgen wel oefeningen per mail ik ben benieuwd!!

xoxo
DS

New way of…

Hi Fashionlovers,

Zoals jullie weten ben ik bezig om wat kilo’s kwijt te raken en daarbij ook mijn lichaam in shape te krijgen.
Bij mijn “strakke” sport regime hoort natuurlijk ook een passend eetschema.
Diëten daar doe ik niet meer aan omdat in het verleden al is gebleken ik doorsla en daarna toch weer aankom het bekende jojo effect. Wat ik wel doe is bepaalde tips toepassen zoals om de +/- 2 uur iets eten om je spijsvertering op gang te houden. Ik heb om mij weer op weg te helpen een voedingsschema gekregen van mijn personal trainer Gordon.
Sinds afgelopen maandag ben ik dan ook netjes aan het eten koolhydraatarm wel te verstaan.
Deze eetwijze is ook vol te houden op de lange termijn. Omdat ik nu bezig ben om wat gewicht kwijt te raken probeer ik ook de weekenden geen koolhydraten bij de avondmaaltijd te eten.
Vanochtend mijn dag begonnen met twee crackers een met rookvlees en een met kaas, daarna een uurtje gesport heerlijk om je dag zo te beginnen. Na het sporten een appel, vanmiddag een heerlijke salade gegeten met gerookte kip en walnoten.
image
Tussendoor tien amandelen gegeten, geloof het of niet het vult echt. Vervolgens om mijn dag af te sluiten ben ik voor een tweede ronde naar de sportschool geweest, waar ik onder toeziend oog van drillinstructor Gordon een uur B-kick heb gedaan een combinatie van verschillende boksstijlen. Mijn avondmaaltijd was een stukje vlees met een lekkere salade.
image
Na deze sportieve dag geniet ik nu van mijn welverdiende rust, morgen wederom een actieve dag voor de boeg.

xoxo
DS

Personal Training #8

Hi Fashionlovers,

Personal Training sessie 8 is achter de rug, gister een iets andere training dan vorige week, minder oefeningen meer sets en herhalingen.
We begonnen met een meting, helaas niks in gewicht kwijt ook niet aangekomen dat is het positieve. Mijn vetmassa is iets afgenomen, spiermassa iets toegenomen dus ook dat is positief. Ik heb nu een voedingsschema waar ik mij vanaf vandaag aan ga houden, het is een kwestie van ritme,regelmaat en minder koolhydraten. Ondanks dat ik het allemaal weet lukte het mij maar niet dat ritme weer op te pakken, maar ik heb nu een duidelijk doel waar ik heen wil. Om te beginnen over 10 weken 10 kilo lichter, als dat gelukt is kijk ik waar ik naartoe wil en op wat voor termijn dat haalbaar is.
Nu richt ik mij op de komende week, vandaag rust morgen gaan we weer knallen!!

image
xoxo
DS

Personal Training #7

Hi Fashionlovers,

Donderdag avond 19:00 stipt, ook Gordon was precies op tijd 🙂 we konden ons opmaken voor een pittge conditie sessie buiten. Het was wel al flink afgekoeld we gingen meteen van start met de warming up om die spieren goed warm te krijgen.
Met de spierpijn nog in mijn armen van alle work outs deze week, ging ik er toch vol goede moed tegenaan ondanks mijn voornemen geen push ups te doen heb ik ze toch gedaan. Je lichaam kan toch altijd net iets meer aan dan je denkt. We hebben in een flink tempo weer alle spiergroepen getraind. Mijn conditie wordt elke week beter.
Morgen Personal Training sessie acht, daarna nog maar twee keer. Ik ben er nog over aan het nadenken om nog 10 sessies te boeken. Nu eerst op naar de laatste keren en mijn voedingsschema.

image

xoxo
DS

Mani-Q L❤️VE

Hi Fashionlovers,

Vanmiddag was het tijd om afscheid te nemen van mijn Stiletto nagels, na 3 weken tijd voor iets anders.
Aangezien ik al jaren dezelfde vorm nagels heb en ik op mijn stiletto nagels erg veel positieve reacties kreeg, had ik al besloten om nu voor ovaal te gaan.
Ik wist ook al welke kleur ik wilde, Mani-Q (gellak) wit met een zwart streepje. Zoals wel vaker ga ik met een bepaald idee naar Raja om uiteindelijk met iets anders weer naar huis te gaan. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit ook nu het geval was. Dus dit keer zei Raja “We hadden al iets bedacht toch?” Waarop ik antwoordde “Ja ovaal en wit met een zwart streepje, of had je iets anders bedacht?”. Nee hoor maar ik wist het niet meer zeker, hoewel wat ook wel leuk is misschien om het woord “LOVE” op je vingers te zetten op elke vinger een letter. Dat vond ik ook eigenlijk wel heel leuk dus ik zei ja en misschien op één vinger een hartje.
Nou het is weer mooi geworden zie hier het resultaat.


Ik ben weer helemaal happy met mijn nagels!!
Heel erg benieuwd wat mij de volgende keer te wachten staat ondertussen kan ik weer inspiratie opdoen.

xoxo
DS