Personal Training #1

Hi Fashionlovers,

Zoals jullie weten ben ik alweer ruim een maand bezig om mijn lichaam in shape te krijgen.
Inmiddels ben ik 3 keer in de week aan het hardlopen,
mijn 30 day Ab-Challenge zit er bijna op. Toch dacht ik wat kan ik nog meer doen, mijn vaste kickboks instructeur is al enige tijd geleden voor zich zelf begonnen met het geven van Bootcamp en Personal Training.

Vorige week had ik een gezellig avondje gepland met een van mijn vriendinnen. Tijdens het bijkletsen onder het genot van een kop thee kwam het gesprek terecht op de eeuwige strijd tegen de kilo’s. Zij is inmiddels al een aantal weken bezig met het alom bekende Sonja Bakker.
Ik vroeg of zij ook alweer was begonnen met sporten, zei dat ik er sterk aan zat te denken om eens iets anders te proberen dan mijn standaard kickboks les. Dus ik vertelde dat ik serieus wilde overwegen om Personal Training te gaan doen
(als het prijskaartje aantrekkelijk was).
Zij reageerde best enthousiast en ik vroeg of zij dit eventueel samen wilde doen? Waarop zij zei, ja dat lijkt mij ook wel wat.
De volgende dag direct contact opgenomen met Gordon Doelwijt (mijn kickboks instructeur) de prijs was meer dan redelijk voor 10x €200,00 totaal, meteen een afspraak voor onze intake gemaakt. Deze vond afgelopen zaterdag plaats, korte uitleg wat de mogelijkheden zijn, wat onze doelstelling was en wat er haalbaar was in de komende 5 weken.

Het plan ziet er als volgt uit; 2x in de week een training van een uur waarvan één training binnen en de ander buiten, na 5 keer doen wij een tussentijdse meting waarna we over gaan op een aangepast voedingspatroon samengesteld door Gordon.
Na 5 weken een laatste meting, doelstelling is dat wij 5 kilo lichter en uiteraard een stuk strakker zijn dan nu.

De eerste training donderdag 27 februari.

Gisteravond dus de eerste training gehad, ik kan je zeggen zwaar maar je traint echt effectief, het was een goede work out. Ik voel alles, maar ik kan gelukkig nog lopen :-).
Met nog 9 van deze work outs en een gezond eetpatroon moet ons doel haalbaar zijn.
Zaterdag is de tweede training, ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden, dus na elke training een korte samenvatting :-).
Mocht je interesse hebben in Personal Training tegen een leuke prijs dan is Gordon your man!! Wil je in contact met hem komen stuur mij een mail of een reactie.
Zijn website is bijna klaar, hou mij in de gaten zijn link komt op Daisy’s Style!!

image

Happy Friday!!

xoxo
DS

Blogger page My Black Hair

Hi Fashionlovers,

Daisy’s Style staat sinds dinsdag op de bloggers pagina van My Black Hair!!!!
My Black Hair is hard op zoek naar nieuwe donkere bloggers om te vermelden op de pagina.
Dus bij deze een oproep aan alle dames die bloggen of vloggen, wil je meer bekendheid en je bent van origine geboren met een kleurtje neem contact op met de dames van My Black Hair.
Stuur een mail met info over jezelf een foto en uiteraard de link van je pagina.
Ook al blog je zelf niet maar je kent iemand die dat doet, deel dit dan.

Ik ben in ieder geval blij met mijn plekje op de Blogger Page!!!

image

xoxo
DS

Visagie workshop #2

Hi Fashionlovers,

Gister een privé workshop visagie gevolgd bij Clarissa, jawel dezelfde dame waar ik eerder deze maand een workshop van heb gekregen. Dit keer een andere locatie en alleen.
De focus lag op het aanbrengen van de basis make-up.

Allereerst het goed reinigen van je huid voordat je begint, dit deden wij met
Clinique 3-stappen plan. Voor elk huidtype is er een 3-stappen plan.

image

Mijn huid was erg blij met deze reiniging en kreeg er direct een mooie natuurlijke glans van.
Na het reinigen door naar het aanbrengen van de concealer, belangrijk begin met zo min mogelijk product. Dit geldt voor alles wat je gebruikt, het is wel weer te corrigeren maar het is prettiger als je te weinig hebt om wat extra te gebruiken.
Na de concealer door met de foundation, ik heb nu eindelijk een mooie kleur gevonden voor mijn huidskleur, van het merk Kiko dus voor alle ladies met een donkere huid. Sla dit merk niet over in je zoektocht naar de perfecte foundation en betaalbaar!!
Toen kwam de vraag welke look wil je vandaag proberen? Alle kleuren zijn mogelijk.
Het werd paars!
Zie hier het resultaat:

image

image

Nu ga ik aan de slag veel oefenen en uitproberen.
Alvast bedenken wat ik de volgende workshop wil leren wordt vervolgd…

xoxo
DS

image

My KILLER stiletto nails

Hi Fashionlovers,

Elke 2-3 weken laat ik mijn nagels doen, bij mijn vaste nagelstyliste al 7 jaar lang. Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe creatie :-), over het algemeen heb ik wel iets in mijn hoofd en Raja vult dit vaak aan en zo komen wij altijd tot een schitterend resultaat. De laatste tijd ga ik eigenlijk blanco, ik ben meestal overal voor in en Raja kent mij inmiddels zo goed dat ze precies weet wat ik leuk vind.

Zo kwam ik dus ook binnen en stelde zij mij de gebruikelijke vraag “Wat gaan we met je nagels doen? Welke kleur wordt het?” Waarop ik antwoordde, geen idee niet echt over nagedacht. Daar kwamen de verschillende kleuren tevoorschijn, wat mijn keus niet makkelijker maakt. Gelukkig kwam Raja al snel met een heel leuk idee en vervolgens ook met de vraag of zij (nu mijn nagels toch lang waren) de vorm voor een keer mocht veranderen.
Aangezien wij elkaar inmiddels goed kennen wist ik waar zij naartoe wilde en stiekem zat ik daar zelf ook aan te denken.
Na 7 jaar de zogenaamde “squoval” (vierkant, waarvan de hoeken rond zijn) heb ik dit keer een “stiletto” nagel. Na 3 uur knutselen is dit het resultaat:

image

Ik zeg Raja I LOVE IT!! Ik ben weer een wandelend visitekaartje :-)!!
http://www.raja-salon.nl

Ik ga mijn weekend in met KILLER nails!!!

xoxo
DS

Healthy Thursday

Hi Fashionlovers,

Iedereen begint weer in de ban van de komende zomer te raken. Zowel mijn vriendinnen als ik hebben elk onze manier om weer in shape te komen. De een aan de Sonja Bakker de ander een streng op maat gemaakt dieet en ik?
Ik ga weer over op een regelmatig en gezond voedingspatroon, dus dacht ik vanochtend laat ik mijn blender eens uitproberen en een gezonde smoothie maken. Het resultaat een smoothie kiwi-appel met een rode grapefruit als ontbijt.

image

Heerlijk mijn vitamines weer binnen!! Na deze vitamine boost mijn oefeningen gedaan, dag 22 van mijn
ab-challenge alweer, nu vrees ik die 200 crunches niet meer. Die ga ik zonder teveel zuchten halen :-).
Vanmiddag een heerlijke maaltijdsalade gegeten, met avocado,rucola,tomaat,rookworst en pesto.

image

Vanaf nu ga ik weer over op groente,fruit en water even geen koolhydraten meer voor mij,(behalve in het weekend ;-)) in combinatie met mijn sport regime ga ik er weer voor.
Zodat ik in shape de zomer begroet.

Wat doen jullie om de zomer in shape te beginnen?

xoxo
DS