Cursus tijd

Hi Fashionlovers,

De laatste periode schiet het bloggen er een beetje bij in, druk met het vaststellen van doelen voor komend jaar.
Een van deze doelen is het behalen van een aantal certificaten op gebied van haarverlenging zowel weave als microringen, met dit laatste ben ik nu aan het oefenen. Ik krijg training van vriendin en eigenaresse van Weave Salon Haarlem Jessica, deze cursussen gaat zij na de officiële opening van de salon ook aanbieden.
Gelukkig zit het ergens toch in mijn handen het vergt veel oefenen maar dat vind ik niet erg, de interesse was er altijd maar ik dacht dat ik het niet kon. Naast het leren van de juiste technieken krijg ik ook een stuk theorie wat niet geheel onbelangerijk is, dus elk vrij moment wat ik nu heb ben ik te vinden in de salon om te oefenen met het inzetten van microringen of het vlechten van haar in banen, als voorbereiding voor het zetten van een weave.
Na 2 korte middagen oefenen is dit het resultaat van de 2e keer inzetten van een weavebaan met microringen.
image

Er zijn nog een aantal kleine dingen waar ik op moet letten zodat het perfect is, maar voor de korte tijd dat ik bezig ben is het resultaat niet verkeerd.

Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen en uiteraard mocht je zelf interesse hebben in een cursus kijk dan op de site www.weavesalon.nl.
image

xoxo
DS

Black hair Queen!!

Hi Fashionlovers,

Een maand geleden besloot ik een afspraak te maken bij Toya Fierce
(lees blog: New look by Toya Fierce) nadat ik foto’s en video’s van haar werk had gezien wist ik dat ik bij haar moest zijn. Dus kreeg ik op 13 mei een nieuw kapsel een wig gemaakt van human hair, die vervolgens werd geknipt en getangd op mijn hoofd.
De reacties van vreemde, vrienden en familie waren allemaal meer dan positief en belangrijker ik ben heel blij met het resultaat!! Ik adviseer iedereen ook die op zoek is naar een goede black hair kapper om haar site/facebook/instagram te checken en een afspraak te maken. Zij is gezegend met een gave en houdt echt van haar werk en dat zie je terug in elke creatie.

Na het zien van mijn resultaat en alle foto’s die ik haar had laten zien op instagram en facebook was mijn nicht ook enthousiast, aangezien haar haren al een tijdje een doorn in haar oog waren besloot ook zij om zichzelf te verwennen vóór haar verjaardag een nieuwe look.
Gister was het haar beurt om deze hair queen te bezoeken, zij ging voor een full weave met closure.

Er zijn veel black hair kappers die er lang maar echt heel lang erover doen (lees je bent een dag kwijt), Toya is snel maar zorgvuldig ze heeft het zo goed in haar vingers zitten. Het vlechten van het eigen haar was binnnen 30 minuten een feit ook het weave haar in het haar naaien deed zij binnen een uur. Daarna moest het haar behandeld worden een kleine 20 minuten onder de droogkap om het haar daarna in model te knippen en te tangen.
Zie hieronder het eindresultaat:

Zwart met een mix van paars

Zwart met een mix van paars

Ook Roanne heeft nu een fierce look by Toya Fierce en heel tevreden met het eindresultaat ze draagt haar look met zelfvertrouwen en trots!! Dus dat is de 2e in onze familie die niet meer naar een andere kapper zal gaan.

Dus zoek je een black hair stylist voor het knippen, stylen, weaven of een die zelf een wig maakt in het model van jou keuze dan raad ik Toya aan!!!
image

Ik ben alvast aan het bedenken wat ik de volgende keer wil, mijn collectie pruiken uitbreiden zodat ik makkelijk kan afwisselen.

 Happy customers Look by: Toya Fierce Hairdesign


Happy customers
Look by: Toya Fierce Hairdesign

xoxo
DS

New look by Toya Fierce!!

Hi Fashionlovers,

Een aantal maanden geleden werd er een bericht geplaatst op facebook binnen een groep die uitsluitend praat over beauty en haar, dit bericht betrof een foto van een dame die echt een gave heeft om mooie kapsels te creëeren.
Op de foto droeg ze een pruik die zij zelf had gemaakt ze zag er echt uit als een hollywoodster zo prachtig was het haar, hier wilde ik uiteraard meer van weten want het is al moeilijk genoeg om een goede black hair kapper te vinden. Direct reageerde ik op het bericht en kreeg ik haar nummer, ik vroeg haar wat de kosten waren van de pruiken die zij maakte en hoe lang de levertijd was enzv ik sloot het gesprek af met de woorden dat ik er zeker op terug zou komen.
Een week of 3 geleden dacht ik, ik ben bijna jarig mijn oude pruik is toe aan vervanging en een kwalitatief goede vervanger een die langer dan een paar maanden mee gaat. Dus besloot ik contact op te nemen met Toya met de vraag of zij een pruik kon maken en leveren voordat ik echt jarig was. Dit bleek geen probleem te zijn dus aanbetaling gedaan vervroegd verjaardagscadeau van mijn nicht en een afspraak gemaakt voor 13 mei om langs te gaan zodat zij de pruik in model kon knippen, dit gebeurt namelijk als de pruik ook daadwerkelijk op mijn hoofd zit.

Afgelopen woensdag was het zover een dag voor mijn verjaardag vertrok ik ’s ochtends naar Amsterdam.
Eenmaal aangekomen bij de kapsalon ontmoette ik de dame die ik nu betitel als hairgenius!! Zij is echt gezegend met een gave en een hoop creativiteit, toen zij de pruik tevoorschijn haalde was de kleur nog mooier dan de foto die zij mij eerder had gestuurd. Hij paste ook heel mooi echt op maat gemaakt ze verstaat haar vak, nu was het een kwestie om de pruik van het juiste model te voorzien. Zij neemt er de tijd voor en als het niet perfect is laat ze je niet gaan, je krijgt waar voor je geld.
Toya is een gedreven, creatieve hairgenius die meer kan en doet dan knippen, kleuren en pruiken maken.
Zoek je nog een iemand die je haar kan knippen, weaven, kleuren of wil je ook een mooie pruik custom made dan is Toya is your woman!!
Volg haar op instagram, youtube of facebook!!
image

xoxo
DS

Nieuw Caption Nails!!

Hi Fashionlovers,

Gister was ik zoals elke 3 weken bij mijn vaste nagelstyliste Raja (www.raja-salon.nl) tijd voor weer een leuke creatie. We waren er vrij snel uit mijn nagels lang laten en vijlen tussen vierkant en stiletto in, vervolgens 2 kleuren kiezen en op elke nagel iets anders. Aangezien ik altijd (bijna) overal wel voor in ben werd het zwart-wit en lang. Er is ook weer iets nieuws op het gebied van nagellak, hadden we vorig jaar de gellak dit jaar is het Caption. Dit is een nagellak die zo hard is als gel, droog voordat je het weet en dekt in één keer. Het verschil met gel je nagels hoeven niet onder de UV lamp en je kan de lak met een gewone nagellak remover verwijderen.
Dit is het eindresultaat:
image
Ik vind ze meer dan mooi en we gaan zien hoe de Caption blijft zitten voor nu ben ik enthousiast de lak dekt en glanst. Wat vinden jullie van de nagels?

xoxo
DS

Mani-Q L❤️VE

Hi Fashionlovers,

Vanmiddag was het tijd om afscheid te nemen van mijn Stiletto nagels, na 3 weken tijd voor iets anders.
Aangezien ik al jaren dezelfde vorm nagels heb en ik op mijn stiletto nagels erg veel positieve reacties kreeg, had ik al besloten om nu voor ovaal te gaan.
Ik wist ook al welke kleur ik wilde, Mani-Q (gellak) wit met een zwart streepje. Zoals wel vaker ga ik met een bepaald idee naar Raja om uiteindelijk met iets anders weer naar huis te gaan. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit ook nu het geval was. Dus dit keer zei Raja “We hadden al iets bedacht toch?” Waarop ik antwoordde “Ja ovaal en wit met een zwart streepje, of had je iets anders bedacht?”. Nee hoor maar ik wist het niet meer zeker, hoewel wat ook wel leuk is misschien om het woord “LOVE” op je vingers te zetten op elke vinger een letter. Dat vond ik ook eigenlijk wel heel leuk dus ik zei ja en misschien op één vinger een hartje.
Nou het is weer mooi geworden zie hier het resultaat.


Ik ben weer helemaal happy met mijn nagels!!
Heel erg benieuwd wat mij de volgende keer te wachten staat ondertussen kan ik weer inspiratie opdoen.

xoxo
DS

My KILLER stiletto nails

Hi Fashionlovers,

Elke 2-3 weken laat ik mijn nagels doen, bij mijn vaste nagelstyliste al 7 jaar lang. Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe creatie :-), over het algemeen heb ik wel iets in mijn hoofd en Raja vult dit vaak aan en zo komen wij altijd tot een schitterend resultaat. De laatste tijd ga ik eigenlijk blanco, ik ben meestal overal voor in en Raja kent mij inmiddels zo goed dat ze precies weet wat ik leuk vind.

Zo kwam ik dus ook binnen en stelde zij mij de gebruikelijke vraag “Wat gaan we met je nagels doen? Welke kleur wordt het?” Waarop ik antwoordde, geen idee niet echt over nagedacht. Daar kwamen de verschillende kleuren tevoorschijn, wat mijn keus niet makkelijker maakt. Gelukkig kwam Raja al snel met een heel leuk idee en vervolgens ook met de vraag of zij (nu mijn nagels toch lang waren) de vorm voor een keer mocht veranderen.
Aangezien wij elkaar inmiddels goed kennen wist ik waar zij naartoe wilde en stiekem zat ik daar zelf ook aan te denken.
Na 7 jaar de zogenaamde “squoval” (vierkant, waarvan de hoeken rond zijn) heb ik dit keer een “stiletto” nagel. Na 3 uur knutselen is dit het resultaat:

image

Ik zeg Raja I LOVE IT!! Ik ben weer een wandelend visitekaartje :-)!!
http://www.raja-salon.nl

Ik ga mijn weekend in met KILLER nails!!!

xoxo
DS